2. kerületi autómentő non-stop

2. kerületi autómentő non-stop

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés 2. kerület régiójában, megállapodás szerint akár egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő 2. kerület

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese 2. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat 2. kerület

Autómentés árak 2. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: 2. kerületi autómentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat 2. kerület

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, olcsó 2. kerületi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.