4. kerületi autómentő éjjel-nappal

4. kerületi autómentő éjjel-nappal

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés 4. kerület környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
automento csorlovel 4. kerület

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

azonnali autómentés Újpest

tréler bérlés Istvántelek

mobil autósegély Káposztásmegyer

belföldi autómentő Megyer

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

road assistance Székesdűlő

motorszállítás Népsziget

koccanasosautomentese 4. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento 4. kerület

Autómentés árak 4. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: 4. kerületi gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely 4. kerület

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó 4. kerületi autómentés 0-24 (30) 285 7558.