Autó bikázása Dobogó éjjel-nappal

Autó bikázása Dobogó éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Dobogó környékén, bizonyos esetekben egész belföldön vállaljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
Autómentő Dobogó

  • autómentés 0-24 Dobogó
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Dobogó
  • autó segélyszolgálat Dobogó
  • balesetes autó elszállítása Dobogó
  • lerobbant autó mentése Dobogó

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott autók mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Dobogó

Autómentés árak Dobogó

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Dobogói mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Dobogó

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, olcsó Dobogói autómentés 0-24 30/285-7558.