Autó bikázása Ligettelek hétvégén

Autó bikázása Ligettelek hétvégén

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Ligettelek vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
Autómentő Ligettelek

  • sárga angyal autómentés Ligettelek
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Ligettelek
  • helyszíni autójavítás Ligettelek
  • sérült autó elszállítása Ligettelek
  • bezárt autó nyitása Ligettelek

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépjárművek mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Ligettelek

Autómentés árak Ligettelek

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Ligetteleki autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Ligettelek

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Ligetteleki autómentés 0-24 30/285-7558.