Autó bikázása Sashalom

Autó bikázása Sashalom non-stop

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Sashalom régiójában, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
automento csorlovel Sashalom

  • autómentő Sashalom olcsón
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Sashalom
  • helyszíni autójavítás Sashalom
  • üzemképtelen autó mentése Sashalom
  • bezárt autó nyitása Sashalom

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen autók elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Sashalom

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Sashalom

Autómentés árak Sashalom

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Sashalomi autómentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Sashalom

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Sashalomi autómentés non-stop 30/285-7558.