Autó bikázása Vizafogó

Autó bikázása Vizafogó non-stop

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Vizafogó régiójában, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
gyors autoszerviz Vizafogó

  • sárga angyal autómentés Vizafogó
  • nemzetközi autómentés
  • tréler bérlés Vizafogó
  • autósegély Vizafogó
  • balesetes autó elszállítása Vizafogó
  • bezárt autó nyitása Vizafogó

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépjárművek elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Vizafogó

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Vizafogó

Autómentés árak Vizafogó

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Vizafogói gépkocsimentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Vizafogó

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Vizafogói autómentés non-stop (30) 285 7558.