Autó segélyszolgálat Farkasvölgy

Autó segélyszolgálat Farkasvölgy 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Farkasvölgy vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Farkasvölgy

  • sárga angyal autómentés Farkasvölgy
  • autószállítás olcsón külföldről
  • autószállító tréler Farkasvölgy
  • mobil autósegély Farkasvölgy
  • sérült autó elszállítása Farkasvölgy
  • bezárt autó nyitása Farkasvölgy

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Farkasvölgy

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Farkasvölgy

Autómentés árak Farkasvölgy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Farkasvölgyi autómentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Farkasvölgy

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvező árú Farkasvölgyi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.