Autó segélyszolgálat Ferencváros éjjel-nappal

Autó segélyszolgálat Ferencváros éjjel-nappal

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Ferencváros környékén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
gyors autoszerviz Ferencváros

  • sárga angyal autómentés Ferencváros
  • nemzetközi autómentés
  • tréler Ferencváros
  • mobil autósegély Ferencváros
  • üzemképtelen autó mentése Ferencváros
  • lerobbant autó mentése Ferencváros

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen autók mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Ferencváros

Autómentés árak Ferencváros

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Ferencvárosi mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Ferencváros

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Ferencvárosi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.