Autómentés Adyliget

Autómentés Adyliget non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Adyliget vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését. Autómentő Adyliget

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen járművek mentesítését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon végezzük! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Adyliget

Autómentés árak Adyliget

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Adyligeti autómentés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Adyliget Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Adyligeti autómentés non-stop 30/285-7558.