Autómentés Alsónémedi

Autómentés Alsónémedi 0-24

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Alsónémedi régiójában, megegyezés alapján országosan is kínáljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
Autómentő Alsónémedi

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Alsónémedi

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Alsónémedi

Autómentés árak Alsónémedi

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Alsónémedii gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Alsónémedi

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Alsónémedii autómentés non-stop 30/285-7558.