Autómentés Aquincum

Autómentés Aquincum 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Aquincum vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését. gyors autoszerviz Aquincum

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik elszállítását. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Aquincum

Autómentés árak Aquincum

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Aquincumi gépkocsimentési anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Aquincum Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Aquincumi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.