Autómentés Aranyhegy

Autómentés Aranyhegy éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Aranyhegy környékén, szükség esetén országosan is vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentését. gyors autoszerviz Aranyhegy

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépjárművek mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Aranyhegy

Autómentés árak Aranyhegy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Aranyhegyi gépjármű mentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Aranyhegy Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú Aranyhegyi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.