Autómentés Aszód

Autómentés Aszód 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Aszód vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon vállaljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentését.
automento csorlovel Aszód

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépjárművek elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Aszód

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Aszód

Autómentés árak Aszód

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Aszódi mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Aszód

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, olcsó Aszódi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.