Autómentés Békásmegyer

Autómentés Békásmegyer non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Békásmegyer környékén, szükség esetén egész Magyarországon vállaljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentesítését. automento csorlovel Békásmegyer

Belföldön országosan elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Békásmegyer

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Békásmegyer

Autómentés árak Békásmegyer

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Békásmegyeri gépkocsimentési árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Békásmegyer Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Békásmegyeri autómentés 0-24 30/285-7558.