Autómentés Bernecebaráti

Autómentés Bernecebaráti 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Bernecebaráti vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
autovontatas Bernecebaráti

Belföldön országosan elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépkocsik mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros régiójában 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Bernecebaráti

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Bernecebaráti

Autómentés árak Bernecebaráti

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Bernecebarátii mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Bernecebaráti

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Bernecebarátii autómentés 0-24 30/285-7558.