Autómentés Budajenő

Autómentés Budajenő 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Budajenő régiójában, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentesítését.
Autómentő Budajenő

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépjárművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Budajenő

Autómentés árak Budajenő

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Budajenői mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Budajenő

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Budajenői autómentés 0-24 06 30 285-75-58.