Autómentés Budakeszi

Autómentés Budakeszi non-stop

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Budakeszi régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
autovontatas Budakeszi

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen autók mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Budakeszi

Autómentés árak Budakeszi

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Budakeszii gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Budakeszi

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Budakeszii autómentés 0-24 30/285-7558.