Autómentés Budaörs

Autómentés Budaörs non-stop

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Budaörs területén, megállapodás szerint akár egész belföldön vállaljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentését.
automento csorlovel Budaörs

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott autók mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Budaörs

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Budaörs

Autómentés árak Budaörs

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Budaörsi gépjármű mentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Budaörs

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Budaörsi autómentés non-stop (30) 285 7558.