Autómentés Bugyi

Autómentés Bugyi non-stop

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Bugyi régiójában, bizonyos esetekben országosan is nyújtjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentését.
automento csorlovel Bugyi

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Bugyi

Autómentés árak Bugyi

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Bugyii mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Bugyi

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Bugyii autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.