Autómentés Csillebérc

Autómentés Csillebérc 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Csillebérc területén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
gyors autoszerviz Csillebérc

  • sárga angyal autómentés Csillebérc
  • nemzetközi autómentés
  • tréler Csillebérc
  • autó segélyszolgálat Csillebérc
  • balesetes autó elszállítása Csillebérc
  • felborult autó mentése Csillebérc

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Csillebérc

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Csillebérc

Autómentés árak Csillebérc

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Csillebérci gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Csillebérc

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Csillebérci autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.