Autómentés Dány

Autómentés Dány éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Dány területén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
Autómentő Dány

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Dány

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is.

Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Dány

Autómentés árak Dány

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Dányi gépjármű mentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Dány

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Dányi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.