Autómentés Délegyháza

Autómentés Délegyháza non-stop

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Délegyháza régiójában, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Délegyháza

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen járművek elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

sarga angyal Délegyháza

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Délegyháza

Autómentés árak Délegyháza

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Délegyházai autómentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Délegyháza

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, kedvező árú Délegyházai autómentés 0-24 (30) 285 7558.