Autómentés Diósd

Autómentés Diósd 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Diósd területén, megállapodás szerint akár országosan is vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
autovontatas Diósd

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen járművek mentesítését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros régiójában 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Diósd

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Diósd

Autómentés árak Diósd

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Diósdi gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Diósd

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Diósdi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.