Autómentés Dunabogdány

Autómentés Dunabogdány 0-24

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Dunabogdány környékén, szükség esetén egész belföldön nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Dunabogdány

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Dunabogdány

Autómentés árak Dunabogdány

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Dunabogdányi autómentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Dunabogdány

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Dunabogdányi autómentés 0-24 30/285-7558.