Autómentés Dunavarsány

Autómentés Dunavarsány 0-24

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Dunavarsány környékén, megállapodás szerint akár egész belföldön nyújtjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Autómentő Dunavarsány

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen autók mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Dunavarsány

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Dunavarsány

Autómentés árak Dunavarsány

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Dunavarsányi gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Dunavarsány

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes Dunavarsányi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.