Autómentés Ecser

Autómentés Ecser 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Ecser vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
gyors autoszerviz Ecser

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Ecser

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Ecser

Autómentés árak Ecser

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Ecseri gépjármű mentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Ecser

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Ecseri autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.