Autómentés Érd

Autómentés Érd 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Érd környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Érd

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük az üzemképtelen járművek elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Érd

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento Érd

Autómentés árak Érd

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Érdi mentesítés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Érd

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Érdi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.