Autómentés Erzsébettelek

Autómentés Erzsébettelek non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Erzsébettelek környékén, megállapodás szerint akár országosan is vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését. autovontatas Erzsébettelek

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépkocsik elszállítását. A rakomány épségét szavatoljuk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Erzsébettelek

Autómentés árak Erzsébettelek

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Erzsébetteleki mentesítés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Erzsébettelek Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Erzsébetteleki autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.