Autómentés Erzsébetváros

Autómentés Erzsébetváros éjjel-nappal

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Erzsébetváros környékén, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Erzsébetváros

  • autómentő Erzsébetváros olcsón
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Erzsébetváros
  • autósegély Erzsébetváros
  • üzemképtelen autó mentése Erzsébetváros
  • bezárt autó nyitása Erzsébetváros

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Erzsébetváros

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Erzsébetváros

Autómentés árak Erzsébetváros

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Erzsébetvárosi gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Erzsébetváros

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Erzsébetvárosi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.