Autómentés Farmos

Autómentés Farmos éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Farmos környékén, megállapodás szerint akár egész belföldön kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
autovontatas Farmos

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros régiójában 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Farmos

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Farmos

Autómentés árak Farmos

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Farmosi mentesítés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Farmos

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Farmosi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.