Autómentés Felhévíz

Autómentés Felhévíz 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Felhévíz régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentesítését. automento csorlovel Felhévíz

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen járművek mentesítését. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Felhévíz

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Felhévíz

Autómentés árak Felhévíz

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Felhévízi mentesítés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat Felhévíz Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Felhévízi autómentés 0-24 (30) 285 7558.