Autómentés Felsőpakony

Autómentés Felsőpakony 0-24

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Felsőpakony környékén, megállapodás szerint akár egész belföldön vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
autovontatas Felsőpakony

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen autók elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen autók mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Felsőpakony

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Felsőpakony

Autómentés árak Felsőpakony

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Felsőpakonyi mentesítés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Felsőpakony

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Felsőpakonyi autómentés 0-24 30/285-7558.