Autómentés Filatorigát

Autómentés Filatorigát non-stop

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Filatorigát régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését. Autómentő Filatorigát

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott járművek mentését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Filatorigát

Autómentés árak Filatorigát

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Filatorigáti mentesítés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Filatorigát Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvezményes Filatorigáti autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.