Autómentés Galgamácsa

Autómentés Galgamácsa non-stop

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Galgamácsa vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész belföldön vállaljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
autovontatas Galgamácsa

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a működésképtelen autók mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Galgamácsa

Autómentés árak Galgamácsa

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Galgamácsai gépkocsimentési költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Galgamácsa

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Galgamácsai autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.