Autómentés Gercse

Autómentés Gercse éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Gercse vonzáskörzetében, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
automento csorlovel Gercse

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a működésképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Gercse

Autómentés árak Gercse

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Gercsei autómentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Gercse

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Gercsei autómentés 0-24 30/285-7558.