Autómentés Hársakalja

Autómentés Hársakalja 0-24

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Hársakalja környékén, bizonyos esetekben országosan is nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
automento csorlovel Hársakalja

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Hársakalja

Autómentés árak Hársakalja

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Hársakaljai gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Hársakalja

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, megfizethető Hársakaljai autómentés non-stop 30/285-7558.