Autómentés Hárshegy

Autómentés Hárshegy non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Hárshegy régiójában, szükség esetén egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését. gyors autoszerviz Hárshegy

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott járművek mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket gyorsan, kiváló színvonalon végezzük! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Hárshegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Hárshegy

Autómentés árak Hárshegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Hárshegyi mentesítés díjaink. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Hárshegy Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Hárshegyi autómentés 0-24 30/285-7558.