Autómentés Herceghalom

Autómentés Herceghalom éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Herceghalom területén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
automento csorlovel Herceghalom

  • autómentés 0-24 Herceghalom
  • autószállítás Angliából
  • tréler Herceghalom
  • helyszíni autójavítás Herceghalom
  • sérült autó elszállítása Herceghalom
  • bezárt autó nyitása Herceghalom

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott autók elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

sarga angyal Herceghalom

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Herceghalom

Autómentés árak Herceghalom

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Herceghalomi gépkocsimentési díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Herceghalom

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Herceghalomi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.