Autómentés Hévízgyörk

Autómentés Hévízgyörk non-stop

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Hévízgyörk területén, megegyezés alapján országosan is nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Hévízgyörk

  • autómentés 0-24 Hévízgyörk
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Hévízgyörk
  • helyszíni autójavítás Hévízgyörk
  • üzemképtelen autó mentése Hévízgyörk
  • felborult autó mentése Hévízgyörk

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Hévízgyörk

Autómentés árak Hévízgyörk

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Hévízgyörki autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Hévízgyörk

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Hévízgyörki autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.