Autómentés Hűvösvölgy

Autómentés Hűvösvölgy 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Hűvösvölgy régiójában, megállapodás szerint akár egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentését. automento csorlovel Hűvösvölgy

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen járművek mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Hűvösvölgy

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Hűvösvölgy

Autómentés árak Hűvösvölgy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Hűvösvölgyi gépjármű mentés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Hűvösvölgy Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Hűvösvölgyi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.