Autómentés Inárcs

Autómentés Inárcs non-stop

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Inárcs környékén, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz Inárcs

  • autómentés 0-24 Inárcs
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Inárcs
  • autó segélyszolgálat Inárcs
  • sérült autó elszállítása Inárcs
  • bezárt autó nyitása Inárcs

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Inárcs

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Inárcs

Autómentés árak Inárcs

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Inárcsi gépkocsimentési díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Inárcs

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Inárcsi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.