Autómentés Ipolydamásd

Autómentés Ipolydamásd non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Ipolydamásd régiójában, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Autómentő Ipolydamásd

  • autómentő Ipolydamásd olcsón
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Ipolydamásd
  • autó segélyszolgálat Ipolydamásd
  • üzemképtelen autó mentése Ipolydamásd
  • lerobbant autó mentése Ipolydamásd

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Ipolydamásd

Autómentés árak Ipolydamásd

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Ipolydamásdi mentesítés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Ipolydamásd

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető Ipolydamásdi autómentés 0-24 30/285-7558.