Autómentés Ipolytölgyes

Autómentés Ipolytölgyes éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Ipolytölgyes régiójában, megegyezés alapján egész belföldön vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Ipolytölgyes

  • sárga angyal autómentés Ipolytölgyes
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Ipolytölgyes
  • autósegély Ipolytölgyes
  • üzemképtelen autó mentése Ipolytölgyes
  • bezárt autó nyitása Ipolytölgyes

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Ipolytölgyes

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Ipolytölgyes

Autómentés árak Ipolytölgyes

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Ipolytölgyesi mentesítés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Ipolytölgyes

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető Ipolytölgyesi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.