Autómentés Istvánmező

Autómentés Istvánmező 0-24

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Istvánmező környékén, bizonyos esetekben egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
automento csorlovel Istvánmező

  • autómentés 0-24 Istvánmező
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Istvánmező
  • helyszíni autójavítás Istvánmező
  • sérült autó elszállítása Istvánmező
  • lerobbant autó mentése Istvánmező

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Istvánmező

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Istvánmező

Autómentés árak Istvánmező

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Istvánmezői gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Istvánmező

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Istvánmezői autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.