Autómentés Kakucs

Autómentés Kakucs éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Kakucs környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
Autómentő Kakucs

  • autómentő Kakucs olcsón
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Kakucs
  • autósegély Kakucs
  • üzemképtelen autó mentése Kakucs
  • felborult autó mentése Kakucs

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen járművek mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Kakucs

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Kakucs

Autómentés árak Kakucs

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Kakucsi autómentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Kakucs

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Kakucsi autómentés non-stop 30/285-7558.