Autómentés Kaszásdűlő

Autómentés Kaszásdűlő non-stop

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Kaszásdűlő környékén, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését. gyors autoszerviz Kaszásdűlő

Belföldön országosan elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik elszállítását. A rakomány épségét szavatoljuk! Tevékenységünket rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Kaszásdűlő

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Kaszásdűlő

Autómentés árak Kaszásdűlő

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Kaszásdűlői gépkocsimentési díjaink. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Kaszásdűlő Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes Kaszásdűlői autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.