Autómentés Kemence

Autómentés Kemence non-stop

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Kemence vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
autovontatas Kemence

  • sárga angyal autómentés Kemence
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Kemence
  • autósegély Kemence
  • balesetes autó elszállítása Kemence
  • lerobbant autó mentése Kemence

Belföldön országosan elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott járművek mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Kemence

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Kemence

Autómentés árak Kemence

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Kemencei gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Kemence

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Kemencei autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.