Autómentés Kiskunlacháza

Autómentés Kiskunlacháza non-stop

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Kiskunlacháza területén, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentését.
autovontatas Kiskunlacháza

  • autómentő Kiskunlacháza
  • autómentés külföldről
  • tréler Kiskunlacháza
  • mobil autósegély Kiskunlacháza
  • sérült autó elszállítása Kiskunlacháza
  • lerobbant autó mentése Kiskunlacháza

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen autók elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Kiskunlacháza

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Kiskunlacháza

Autómentés árak Kiskunlacháza

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Kiskunlacházai mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Kiskunlacháza

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Kiskunlacházai autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.