Autómentés Kismaros

Autómentés Kismaros éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Kismaros régiójában, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
gyors autoszerviz Kismaros

  • autómentés 0-24 Kismaros
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Kismaros
  • mobil autósegély Kismaros
  • üzemképtelen autó mentése Kismaros
  • felborult autó mentése Kismaros

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Kismaros

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Kismaros

Autómentés árak Kismaros

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kismarosi gépjármű mentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Kismaros

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Kismarosi autómentés non-stop 30/285-7558.