Autómentés Kisnémedi

Autómentés Kisnémedi 0-24

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Kisnémedi régiójában, megállapodás szerint akár országosan is vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
Autómentő Kisnémedi

  • autómentés 0-24 Kisnémedi
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Kisnémedi
  • autó segélyszolgálat Kisnémedi
  • sérült autó elszállítása Kisnémedi
  • lerobbant autó mentése Kisnémedi

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Kisnémedi

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Kisnémedi

Autómentés árak Kisnémedi

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Kisnémedii gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Kisnémedi

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Kisnémedii autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.